AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu intenzivnim operativnim radom identifikovali su i uhapsili N. B. (26) iz Mladenovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela prevara i lažno predstavljanje, kao i D. Z. (31) i I. G. (21) iz Mladenovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje.

N. B. je, kako se sumnja, lažno se predstavljajući kao službenica Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sa bračnim parom iz okoline Smedereva ugovorila sastanak u jednom motelu, gde je, juče, od njih uzela 1.000 evra kako bi im, navodno, izdejstvovala ubrzano dodeljivanje poljoprivrednih subvencija.

D. Z. i I. G. se terete da su oštećenima, po izlasku iz motela na parking, zadali više udaraca, nakon čega su se, zajedno sa N. B. automobilom udaljili u nepoznatom pravcu.

Osumnjičena N. B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D.Z. i I.G. zadržani do 48 časova, u kom roku će i oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Autor: