AKTUELNO

Otac i majka dečaka ubice, Vladimir i Miljana Kecmanović ušli su oko 11 časova u sudnicu u Palati pravde gde se danas održava suđenje. Na početku suđenja, Vladimir i Miljana su plakali.

Vladimir je ušao u sudnicu sa lisicama na rukama i prošao je pored Miljane klinuvši joj glavom, međutim, nisu ostavili nikakvu komunikaciju.

Roditelji žrtava koji su došli na suđenje, sedeli su iza njih.

Više javno tužilaštvo predložilo je da se isključi javnost, međutim, advokati okrivljenih Miljane i Vladimira, su se protivili tome.

Na suđenju su prisutni i vlasnik streljane u kojoj je dečak trenirao pucanje, Ratko Ivanović i trener Nemanja Marinković.

Majka dečaka ubice, Miljana Kecmanović, stigla je u Palatu pravde na suđenje po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu kojom joj se, zajedno sa njenim suprugom, Vladimirom Kecmanovićem, na teret stavlja da su dečaku ubici omogućili da koristi oružje danas oko 11 sati.

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ/Društvene mreže

Podsetimo, Miljani Kecmanović se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela - Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija, dok je Vladimiru na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela - Teško delo protiv opšte sigurnosti.

Tokom vanrednog obraćanja glavnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, otkriveno je da je DNK trag Miljane Kecmanović, pronađen na čauri koja je nađena kod vrata u učionici istorije gde je 3.maja njen sin usmrtio devet vršnjaka i čuvara škole.

Za Miljanu Kecmanović tužilaštvo je predložilo kaznu zatvora u trajanju od 2 godine i 6 meseci.

Autor: