AKTUELNO

N. D. (45) iz okoline Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je godinama seksualno zlostavljao svoju ćerku (13), a eksplicitne snimke i fotografije prodavao je drugim pedofilima preko interneta.

Kako mediji prenose, N. D. na jednom svom Fejsbuk profilu zlo u sebi prikrivao iza srceparajućih poruka i deljenjem fotografija monstruma Ninoslava Jovanovica, zvanog Malčanski berberin, koji je preminuo u zatvoru nakon što je oteo i zlostavljao devojčicu kod Niša.

N.D. je otkriven u nastavku policijske akcije "Armagedon", nakon što su 27. decembra prošle godine pohapšeni pedofili u šest gradova u Srbiji, a onda su računari osumnjičenih detaljno pregledani.

Policija je tada otkrila IP adrese sa kojih su pedofili pribavljali i delili fotografije i snimke, a na nekima od njih videlo se užasno zlostavljanje devojčice, koja oralno zadovoljava starijeg muškarca.

Daljom istragom utvrđeno je da su to snimci koje je napravio N.D. iz okoline Novog Pazara sa svojom ćerkom i da je godinama seksualno zlostavljao tu devojčicu, koja sada ima 13 godina.

Inače, N. D. ima više profila na društvenim mrežama. Na jednom od njih, koji smo pronašli, delio je srceparajuće poruke tokom potrage za devojčicom (12), žrtvom Malčanskog berberina, dok je za Ninoslava Jovanovića pisao da je monstrum i da ga treba mučiti, iako je u to vreme i sam zlostavljao rođeno dete?!?

Tome u prilog ide i komentar koji je ostavio jedan od prijatelja pored fotografije: "A i ti radio isto svom detetu? Treba te obesiti, sotono!"

Podsetimo, N.D. je, kako se sumnja, u više navrata snimao seks sa ćerkom, a onda te fotografije i snimke preko društvenih mreža prosleđivao drugim pedofilima, naplaćujući im po deset dolara za svaki snimak.

Otac iz pakla uhapšen je u zajedničkoj akciji beogradske kriminalističke policije i policije iz Novog Pazara i trenutno je u pritvoru u Beogradu.

Autor: