AKTUELNO

Nekada ugledni beogradski kardiolog Vladimir K., otac maloletnog masovnog ubice Koste K., koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro đaka i čuvara škole, ispao je prava kukavica dok je Srbijom harala korona!

On je kako smo saznali bio zaposlen u KBC i čim je počela korona on je prestao da radi i nije dolazio u bolnicu.

- Napustio je sve pacijente i ostavio ih svojim kolegama, koji su ionako već bili pretrpani poslom i brigom kako da sačuvaju pacijente od korona virusa - rekao je naš sagovornik.

Kada je opasnost prošla Vladimir se, piše Informer, vratio na posao i nastavio da radi kao da se ništa nije dogodilo. Međutim on je veći deo svog posla obavljao u privatnim klinikama.

Foto: Pixabay.com, Facebook.com

S druge strane Vladmirov deda je igrao ključnu ulogu u spasavanju tadašnje Jugoslavije kada ju je uništavala Variola vera. Naime, dr Miomira K. kolege pamte kao neustrašivog lekara koji se nije ustručavao i da život žrtvuje kako bi spasao pacijente.

- Eto kakv je Miomir junak bio, a kakv je njegov potomak ispao kukavica - rekao je on.

Inače, u filmu Variola vera jedan od likova koji se na kraju filma pojavljuje u skafanderu rađen je upravo po liku dr Miomira K.

Foto: TANJUG/STR, Pink.rs, Instagram.com

Podsetimo, 29. januara u Višem sudu u Beogradu počeće suđenje roditeljima Koste K. (14). Na tom suđenju pojavi će se i Kostina majka Miljana, koja dolazi sa slobode, ali i otac Vladimir koji će u sud biti doveden iz pritvora u CZ-u u kome se nalazi od masakra. Na ovom ročištu bi trebalo da bude pročitana optužnica i okrivljeni bi trebalo da se izjasne po njoj, a u jednom tretnku procesa biće saslušan i sam dečak ubica.

Autor: