AKTUELNO

Građani Novog Sada su upozoreni da budu oprezni i da obavezno zaključavaju vrata kako bi se zaštitili od potencijalnih krađa.

Muškarac s navučenom kapuljačom i skrivenim licem je tokom noći i jutra prošao kroz više zgrada na Detelinari u Novom Sadu, proveravajući redom koji stanovi nisu zaključani. Snimci s video nadzora šire se društvenim mrežama upozoravajući ljude na ovog muškarca koji obilazi stanove. Prema najnovijim informacijama uspeo je da uđe u jedan stan dok su majka i beba spavale u sobi.
Na snimcima se vidi kako muškarac bez problema ulazi u otključanu zgradu, koristi lift do poslednjeg sprata i potom pažljivo obilazi svaki sprat pre nego što napusti zgradu, izgleda kao da tačno zna šta radi.

Sugrađani su upozoreni da budu oprezni i da obavezno zaključavaju vrata kako bi se zaštitili od potencijalnih krađa.

Jedan od stanara je izjavio: "Ušao je unutra, ukrao novčanike, probiotik i banane iz trpezarije! U to vreme su majka i beba od godinu dana spavale u spavaćoj sobi, otac se spremao da ide na posao! Sve je prijavljeno policiji."

Policija je pokrenula istragu i traga za muškarcem. Snimci na kojima se vidi muškarac sa kapuljačom nastali su u zgradama u Pasterovoj ulici, Rumenačkoj, Svetana Dornjaskog i na Bulevaru kralja Petra.

Na društvenim mrežama mu je nadimak postao "fantom sa Detelinare".