AKTUELNO

Ubistvo Darka Geislera, za koje se sumnja da je bio pripadnik "škaljarskog" kriminalnog klana, i dalje je tema intenzivne istrage u Brazilu. Nakon njegovog tragičnog ubistva, danas se pojavio novi snimak na kom se vidi osumnjičeni pucač kako beži sa mesta zločina.

Brazilski mediji su potvrdili autentičnost snimka, a policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog.

Identitet ubijenog: Od Dejana Kovača do Darka Geislera

Prvobitno se verovalo da je ubijeni slovenački državljanin Dejan Kovač koji nema dosije. Međutim, nakon detaljne istrage i provere dokumentacije, utvrđeno je da je ubijeni zapravo Darko Geisler, koji se nekada prezivao Nedeljković.

Takođe, otkriveno je da je reč o osobi sa crvene Interpolove poternice zbog ubistava "kavčanina" Andrije Mrdaka.

Supruga kao svedok i porodica u tuzi

Supruga ubijenog Darka Geislera, koja je i očevidac likvidacije, saslušana je u policiji. Ona je izjavila da njen muž nema neprijatelje i da ne zna šta bi mogao da bude motiv zločina. Istakla je da su živeli skromno i da ih je zatekla tragedija, te da se sada mora posvetiti izdržavanju svog sina. Poručila je da bi volela da njihova tuga i privatnost budu poštovani.

Hapšenje Darka Malića i moguća povezanost sa zločinom
Samo dan nakon Geislerovog ubistva, uhapšen je Brazilac koji se predstavljao kao Hrvat Darko Malić zbog trgovine drogom. S obzirom na moguću povezanost sa Geislerom, ispituje se da li je na bilo koji način umešan u ovaj zločin, kao i zbog lažnih dokumenata.