AKTUELNO

Ona je posle tri nedelje uspela da se spase.

Šeri Papini iz Kalifornije je oteta i mučena 22 dana, a nakon gotovo mesec dana torture, ona je rešila da ispriča kroz šta je prošla.

Majka dvoje dece se tokom otmice vodila kao nestala, a zatim se pojavila na putu u Sakramentu ošišana, sa brojnim ranama po telu i žigosana.

- Presekli su nešto čime su je držali vezanu za automobil i izbacili su je, sa kesom na glavi, okovanu lancima oko struka. Kada je shvatila da se oslobodila, Šeril je iz sve snage vrištala za pomoć, počela je i da iskašljava krv. Vozila su prolazila kraj nje, niko nije želeo ni da stane - otkriva njen suprug Kit, kako prenosi "Dejli mejl".

Šeril je pretprela fizički i psihičko nasilje - bila je prekrivena modricama, sa polomljenim nosem i ošišanom kosom. Tokom svog zatočeništva očigledno je bila izgladnjivana, jer je imala manje od 40 kilograma kada je pronađena.

- Njeno sada mršavo telo je prekriveno modricama, opekotinama, crvenim osipom i ranama od lanaca. Pored toga ona je i žigosana - ističe muž.

Šerif Bosenko je posle razgovora sa Šeri utvrdio da su je otele dve žene, hispanskog porekla, od kojih jedna ima kovrdžavu kosu i jak akcenat, a druga ima crnu dugu kosu sa belim pramenovima i guste obrve. Iako se ne zna razlog otmice, sumnja se da je bila potencijalna žrtva trgovine radi prostitucije.

- Za sada se ne zna razlog njene otmice. Ne znamo da li je ona bila meta ili je oteta slučajno. Otmice u ovoj oblasti se dešavaju jako retko. Lokacija gde je Šeri držana još nam nije poznata, a jedan od svedoka rekao je da je Šeri video sa dvojicom muškaraca kod stanica za kamione. Nakon što je oteta ona je odvezena na nepoznatu lokaciju - objasnio je Šerif.

Šeri je nestala 2. novembra 2016. dok je trčala na Sunrajz drajvu u Kaliforniji.

I. P.

#Otmica

#Policija

#SAD

'