AKTUELNO

Policajac R.R. (53) iz Majdanpeka nešto pre 19 sati u lokalnom kafiću u ulici Karađorđevoj, pokušao je sebi da oduzme život iz službenog pištolja CZ 99 prislonivši ga na usta.

Na svu sreću , kolega kao i najbolji drug iz detinjstva koji su bili sa njim u društvu u trenutku su odreagovali na pravi način, izbivši mu pištolj iz šake iz kojeg su izvadili šaržer.- On od juče dolazi u lokal i govori da će da se ubije. Međutim, niko ga nije ozbiljno shvatao. Čak mi je rekao da se pobrinem oko sahrane. Nisam ga uopšte shvatila ozbiljno šta govori, već sam mislila da se šali. Međutim, toliko sam potresena da jedva mogu da izgovorim reč, jer se u trenutku napravila prava drama pred mojim očima.

Danas je došao oko 15 sati, ovde je bilo dosta gostiju čak i njegov sin najbolji drug i kolega sa posla. Videvši da je đavo odneo šalu i da je želeo zaista da sebi oduzme život, N. B. sa kojim je svakodnevno provodio vreme kao i kolega sa posla I. P. izbili su mu pištolj iz ruku , izvukli okvir i vratili mu prazan. Mislivši da je metak i dalje u cevi , R. R. je izleteo napolje , pokušao da opali, ali na sreću metak nije bio u cevi.

Nakon toga u stanju šoka pao je na zemlju, kaže vidno uzmenirena G.M. koja se u trenutku drame našla u lokalu, istakavši da je policajac imao visok šećer, za koji se sumnja da je možda i uzrok njegove nervne rastrojenosti.

- Koliko znam sa drugom nevenčanom suprugom se razišao i od tada nije svoj. Na fejsbuku je izbacio objavu u kojoj se vidi da nešto nije u redu. Sva sreća da su ljudi odreagovali i da se nije desila tragedija, kaže jedan od očevidaca i poznanika policajca koji je pred penzijom.Na lice mesta su pored majdanpečke policije odmah stigle i dve ekipe Hitne medicinske pomoći koje su policajca R. R. prevezle do Opšte bolnice na dalju dijagnostiku.