AKTUELNO

Asmir Čolović (34) iz Sjenice preminuo je usled zadobijenih povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada je kolima sleteo s puta i zakucao se u trafo stanicu kod groblja u Sjenici, a porodica i prijatelji se opraštaju od njega.

Podsetimo, nesreća se dogodila pre tri dana kada je mladić vozeći "reno megan" izgubio kontrolu i sleteo s magistralnog puta.

- Asmir je u trenutku nesreće bio sam u kolima i verovatno usled neprilagođene brzine sleteo je s puta. Nije uspeo da se zaustavi, već je to uradio tek nakon što se zakucao u trafo stanicu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Od siline udarca auto je u prednjem delo potpuno smrskan, a on je zadobio teške telesne povrede. Ekipa Hitne pomoći transportovala ga je u užičku bolnicu gde je operisan.

Kako je dalje naveo izvor, Čolović je sve vreme bio u komi.

- Njegovo stanje je od samog početka bilo loše. Bio je u komi, a upućen je i hitan apel u kome je tražena krv za njega. Nažalost, uprkos svih napora lekara on je juče preminuo - kaže izvor i dodaje da će mladić danas biti sahranjen u Sjenici.

Kako su rekli prijatelji porodice ovo je ogroman gubitak.

- Jako im je teško kada su saznali za nesreću, molili su da preživi, a onda ih je ipak sačekala tužna vest da se Asmir preselio na ahiret. Asmirov otac je ugledni profesor biologije - kažu oni.

Na društvenim mrežama može se videti kako se građani Sjenice masovno opraštaju od njega i mole se da njihova porodica preživi ovu tragediju i bol nakon gubitka.

- Naša Sjenica je ostala bez još jednog mladića. Na ahiret je posle teške saobraćajne nesreće preselio naš dobi Amir Čolić Piri. Ovo je još jedan u nizu mladih ljudi koje je Sjenica izgubila u poslednje vreme - piše u jednoj objavi gde na kojoj je i Asmirova fotografije u odelu gde nasmejan pozira.

Autor: