AKTUELNO

Nakit starice koju su dvojica razbojnika upala u kuću, vezali je i oteli stvari od materijalne vrednosti pronađen je u vozilu bivšeg policijskog služenika Dž.A. i on je uhapšen zbog sumnje u povezanost sa ovim razbojništvom u naselju Jerka.

- Osumnjičeni u čijem vozilu je pronađen nakit je inače otac glavnog osumnjičenog za ovaj razbojnički akt, a koji je sa još jednim mladićem uhapšen 7. novembra. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, dok se ostala dva glavna osumnjičena i dalje nalaze u pritvoru - kaže za RINU izvor blizak istrazi.

Inače, Dž. B.(32) i E.B.(24) se terete da su 1. novembra provalili u porodičnu kuću u Jerki, gde su pod pretnjom vezali i zaključali staricu, odnoseći nakit, znatnu sumu novca, oko 10.000 evra, i automobil marke “Škoda”. Automobil je kasnije nađen spaljen u blizini Sebečeva, na putu između Novog Pazara i Tutina.

Policija je takođe otkrila da su nakon pljačke kuće, osumnjičeni provalili u džamiju u Sebečevu i ukrali uređaj za video nadzor, verovatno u cilju uništavanja dokaza.

#pljačka