AKTUELNO

Žena stara 29 godina pala je sa četvrtog sprata zgrade u glavnoj požarevačkoj ulici, Tabačkoj čaršiji. Sa teškim povredama je reanimirana u požarevačkoj bolnici, a zatim je upućena u beogradski Urgentni centar.

M. I. je zadobila višestruke teške povrede opasne po život nakon što je oko 7 časova pala sa četvrtog sprata zgrade u Tabačkoj čaršiji.

Reanimirana je u požarevačkoj Opštoj bolnici, a nakon toga upućena u beogradski Urgentni centar i životno je ugrožena, rekao je za RTS dr Draško Dačić, direktor Opšte bolnice u Požarevcu.

U Policijskoj Upravi Požarevac kažu da rade na rasvetljavanju ovog događaja.

Kako se nezvanično saznaje, najverovatnije je reč o pokušaju samoubistva.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Autor: