AKTUELNO

Nesreća se prema nezvaničnim saznanjima dogodila u sredu uveče oko 19:00 časova.

Slavica Krmsanović (69) medicinska radnica iz Prokuplja poginula je na licu mesta kada je na nju u prokupačkom selu Kondželj, na magistralnom putu Prokuplje - Kuršumlija autom naletela dvadesetčetverogodišnja trudnica.

Nesreća se prema nezvaničnim saznanjima dogodila u sredu uveče oko 19:00 časova, nadomak crkve u Kondželju pri čemu se nesrećna Slavica, kretala u istom prvacu kao i automobil.

- Slavica koju su iz milošte zvali Caka, bila je kod bratanca na rođendanu u selu Kondželj i posle zabave gde je bila jako vesela, rođaci su je dovezli do puta da sačeka autobus. Međutim, kako se desila nesreća još je neizvesno - ističe izvor “Novosti” upoznat sa detaljima ove nesreće u kojoj je nesrećna žena nastradala na licu mesta.

I dok izvor navodi da je Slavica inače medicinska radnica na Ginekologiji prokupačke opšte bolnice “dr Aleksa Savić” i majka dvoje odrasle dece, bila divna i vesela žena, jako druželjubiva, policija još ne saopštava detalje nesreće, dok je po nezvaničnim saznanjima trudnica iz Kuršumlije koja je autom udarila nesrećnu ženu i dalje u stanju šoka i nalazi se u prokupačkoj bolnici .

Pročitajte još: HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI U MIRIJEVU: Dete palo, staklo od naočari mu ušlo u oči!

#Automobil

#Nesreća

#Prokuplje

#Smrt

'