AKTUELNO

Meštani Vlaškog dola za Kurir kažu da je telo ubijenog Stevice A. bilo iskasapljeno na šest delova i stavljeno u džak za đubre od 200 litara.

- Ljiljana, Stevicina bivša žena je sve priznala i pokazala gde je telo. Čuli smo da je bilo u jednoj kesi iskasapljeno na šest delova, udovi, trup i glava. Posle prijave da ga nema dvojica meštana su sa policijom uletela u kuću - kaže nam Stevicin komšija i objašnjava:

- U kući je bio spaljen krevet, krš i lom, alkohol, tablete, hrana svuda, užas jedan. Valjda su ga prvo omamili, ugušili, pa isekli.

Prema njihovim rečima Ljiljana i ćerka Anita su se vratile još kad je počela korona, a kuću su napuštale samo posle 11 sati uveče.

- Mi mislimo da to nisu bila čista posla, bile su uvek u crnom, maske na licu i bele rukavice, kao da su bile u sekti. Izlazile su samo između 11 uveče i 5 ujutru, dok ne svane - kaže komšija za Kurir i dodaje:

- Stevica ih je iškolovao, sve obezbedio, to su odrasla deca, trebalo bi da znaju da budu odgovorni. Sina kad smo videli u njegovom autu tek nam je tad sve postalo sumnjivo - rekao nam je komšija.

Podsetimo, cela Srbija u šoku je nakon vesti da je policija otkrila ubistvo pedesetogodišnjeg muškarca Stevana A. (56) iz okoline Žabara kod Požarevca.

Kako se sumnja, njegova bivša supruga LJ.J. (56) pucala je iz vatrenog oružja i usmrtila Stevana, a zatim zajedno za ćerkom A.A. (31) njegovo telo odnela i ostavila u šumi na području Kučeva.

Policija i tužilaštvo tragaju i za sinom ubijenog Stevana koji se takođe sumnjiči da je učestvovao u zločinu sa majkom i sestrom, a koji je trenutno u bekstvu.

Bivša žena priznala ubistvo, ćerka se branila ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu saslušane su osumnjičene LJ.J. i A.A. za ubistvo Stevana A.

Bivša supruga Lj.J. je pred tužiocem priznala krivicu, dok se A.A. branila ćutanjem.

Autor: