AKTUELNO

Osnovni sud u Obrenovcu na predlog tužilaštva odredio je pritvor do 30 dana N. G. (41) zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju devojku (36) koju je četiri dana držao zatočenu u svojoj kući u Obrenovcu!

Teško povređena devojka uspela je da pobegne iz kuće nasilnika 30. avgusta, piše Kurir.

- Iako sva u modricama, podlivima i sa teškim povredama uspela je da pobegne kod majke u Zemun. Odmah se obratila lekarima za pomoć, a oni su čim su videli u kakvom je stanju pozvali policiju - prenose.

Istog dana, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu N. G. je priveden.

On je na saslušanju izneo deteljnu odbranu, nije priznao izvršenje krivičnog dela. Na predlog tužilaštva 31. avgusta određen mu je pritvor.

Od siline udaraca koje je zadobila, devojka je imala brojne povrede organa i lekari su morali hitno da je operišu i da joj odstrane slezinu.

- Pitanje je da li bi ostala živa da toga dana nije uspela da pobegne od nasilnika. Kada se javila za pomoć u Urgentni centar, bila je životno ugrožena - dodaje izvor.

Foto: Facebook.com/društvene mreže

Istraga bi trebalo da utvrdi šta se tačno kobnog dana dešavalo u kući nasilnika u Obrenovcu.

- Prema jednoj verziji, upoznali su se preko društvenih mreža i tako otpočeli vezu, dok su se prema drugoj poznavali od ranije. Istragom će tek biti utvrđeno da li je ona svojevoljno došla kod njega - objašnjava sagovornik.

Inače, N. G. je na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije, čak i u vreme kada je, kako se sumnja, tortura u kući uveliko trajala.

Osumnjičenom se, podsetimo, na teret stavljaju krivična dela protivpravno lišenje slobode kao i nanošenje teških telesnih povreda.

Nesrećna devojka i dalje je na bolničkom lečenju.

Autor: