AKTUELNO

Ubistvo Jelene Marjanović (33) ima neverovatnih sličnosti sa likvidacijom srpskog plejboja Stevice Markovića u Parizu, telohranitelja, dublera i intimnog prijatelja čuvenog glumca Alena Delona, septembra 1968.

Oboje su bili na javnoj sceni i kontaktu sa poznatim ličnosti, oboje su brutalno usmrćeni, a ubistva su obavijena velom misterije, jer su najverovatnije naručena!

Ubistvo Stevice Markovića je i posle 50 godina nerazjašnjeno u Parizu, dok je slučaj iz Borče pred raspletom, ali je još neizvesno da li će u epilogu pisati “nerešen slučaj” ili ćemo biti svedoci spektakularnog suđenja koje će razotkriti sve tajne!

Telohranitelj Alena Delona je navodno ubijen zbog mnogobrojnih seksualnih skandala u francuskom visokom društvu. Reč je o jednoj od najvećih političkih afera u Francuskoj posle Drugog svetskog rata, koja se i danas ubraja među najveće skandale. Brutalno ubistvo pevačice „Granda“ dogodilo se 2. aprila 2016. na nasipu u Borči i izdvaja se kao slučaj koji je najviše medijski praćen u Srbiji!

Pročitajte još: Bizaran udes kod Vranja: Pacijent ispao iz kola Hitne pomoći i ostao MRTAV na licu mesta

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'