AKTUELNO

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 16 časova na auto-putu "Miloš Veliki" u kome je, još nezvanično, poginula jedna osoba

Nesreću je izazvao vozač "fijata" koji se kretao brzom trakom u kontra-smeru, a potom se sudario sa automobilom marke "hjundai".

Mahali vozačima

Jedan od vozača kaže da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - priča vozač.

Video: privatna arhiva

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

Inače u udesu je povređena žena koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat", ali i vozač tog automobila.

- Kolima Hitne pomoći oni su prevezeni u KBC Zemun gde su im konstatovane teške povrede - navodi izvor iz istrage.

Autor: