AKTUELNO

Mladi ribolovac i sportista Rašid Jašarević zvani Lola, sa leskovačkog brda Hisar, nesrećnim slučajem stradao je u ribolovu na području sela Manojlovce duž reke Južne Morave, ka varoši Grdelica koje je za leskovačke ribolovce najprimamljivije mesto za ribolov.

Rašid je rodjen 5-og jula 1983. godine, bio je odličan učenik u OŠ "Svetozar Marković" u Leskovcu, kasnije u Srednoj tehničkoj školi "Rade Metalac" u Leskovcu gde je završio i automehaničarski zanat.

Kako nezvanično saznajemo, a prenosi ugledni veb-portal, Rašid se tek vratio sa sezonskih letnjih poslova u poljoprivredi, u branju voća i krenuo je sa društvom da se malo razonodi na obalu reke Južne Morave.

Do nesreće je najverovatnije došlo zbog loše vidljivosti, kada se njegova udica zapetljala za kabal obližnjeg dalekovoda.

Usled velikih opekotina, mladi Jašarević je nakon ukazane prve pomoći u Leskovačkom bolničkom centru, noćas oko 24 sati prebačen u Klinički centar u Nišu. On je nažalost, jutros podlegao povredama, usled velikih opekotina po čitavom telu. Najverovatnije će u ovom kliničkom centru biti obavljena obdukacija, a njegova saahrana očekuje se početkom sledeće sedmice.

Prema nezvaničnim saznanjima leskovačke policije, do pogibije mladića došlo je nesrećnim slučajem.

Autor: