AKTUELNO

Lazar T. (31) stradao je danas u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na autoputu E-75 u pravcu Beograd-Subotica, kada je motor na kojem se nalazio izgubio kontrolu prilikom preticanja dva kamiona. Pored Lazara život je izgubio i njegov saputnik.

Prema pisanju medija, dva kamiona kretala su se desnom saobraćajnom trakom i po izjavi jednog od vozača teretnjaka, njih je sa leve strane obilazio motocikl marke "suzuki GSX".

- Na dvotočkašu su bila dva muškarca. Prilikom obilaženja vozač motocikla udario je u levu zaštitnu ogradu, izgubio kontrolu, udario u točak kamiona i pao na kolovoz. Na licu mesta poginuo je 31-godišnji vozač motocikla, suvozač je u teškom stanju prevezen u KC Vojvodina, gde je preminuo - nezvanično prenose mediji.

Kako saznajemo, jedan od dvojice poginulih momaka je L. T. (31), ali još se ne zna da li je on upravljao motorom ili bio saputnik.

Prema nezvaničnim informacijama obojica stradalih mladića su nosili kacige, ali udarac je bio strahovit.

Uprkos naporima lekara preminuli obojica

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći, na lice mesta izašle su dve urgentne ekipe.

- Jedna ekipa je na licu mesta mogla da konstatuje smrt muškarca starog 31 godinu, dok je druga ekipa prevezla za sada nepoznatog muškarca, ali je on uprkos naporima lekara i sprovedenoj kardiopulmonalnoj reanimaciji, preminuo na putu do bolnice od politraumatskih povreda koje je zadobio u nesreći - rekao je dr Krulj.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj nakon kog će biti poznati svi detalji ove stravične nesreće.

Autor: