AKTUELNO

Husein Kotorić, policajac koji je ranjen u petak od ruke Nermina Sulejmanovića, koji je ubio nevenčanu suprugu i još dvoje ljudi, oglasio se nakon tragičnih događaja.

U moru informacija koje su juče kružile pojavila se i ona da je Kotorić podlegao povredama. Srećom, to je ubrzo demantovano, što je i sam Kotorić potvrdio za naš portal.

On je, naime, nakon zbrinjavanja u bolnici, otpušten na kućno lečenje. Kada smo ga kontaktirali imao je da nam kaže samo jedno: "Hvala na brizi, dobro sam".

O samom događaju, kako njegova profesija i nalaže, ništa nije želeo da govori.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović (35), ubio je u petak tri osobe i još toliko ranio u Gradačcu kod Tuzle u Bosni i Hercegovini. Stradale su njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, mladić (23) i njegov otac, Denis i Onder Džengiz, turski državljani, koje je ubica od ranije poznavao i sa njima bio u sudskom sporu.

Sulejmanović je, osim Kotorića, ranio i rođaka ubijene Nizame, Nedima Pamukovića, i Harisu Džengiz, suprugu ubijenog Ondera.

Lekari se bore za život Harise, koja je sa teškim telesnim povredama primljena u bolnicu.

Hospitalizovana je i devetomesečna beba ubice i ubijene. Dete je pronađeno u kući u kojoj joj je majka ubijena u lokvi krvi i preventivno je hospitalizovana na Odeljenju pedijatrije u UKC Tuzla.

#Gradačac

#Policajac