AKTUELNO

U Beogradu je protekle noći smrtno upucan muškarac na Vračaru, a dogodile su se i dve saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno pet osoba lakše povređeno, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, policija je u 23:15 sati Hitnoj pomoći predala poziv za intervenciju u Ulici Internacionalnih brigada 50, zbog upucavanja, a lekarska ekipa je na licu mesta konstatovala smrt muške osobe.

Prva saobraćajna nezgoda se protekle noći dogodila u 03:08 sati na Gazeli, u pravcu ka Novom Beogradu, pri čemu su lakše povrđena dva muškarca i prevezena u Urgentni centar.

U 05:26 sati na uglu Ugrinovačke i Novogradske ulice u Zemunu lakše povrede glave zadobile su tri osobe, nakon čega su takođe prebačene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 121 intervenciju od kojih 16 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali pacijenti sa bolom u grudima, srčani i hipertoničari, dok je bilo i slučajeva šlogova i zabeležen uobičajen broj alkoholisanih.

Juče je, navela je Macura, zabeleženo 129 intervencija Hitne pomoći od kojih 13 na javnom mestu, a saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Pročitajte još: STANJE NA PUTEVIMA: Prohodnost dobra, OPREZ zbog MOKRIH KOLOVOZA

#Beograd

#Muškarac

#Noć

#Ubistvo

'