AKTUELNO

Tela supružnika Milana K. (65) i Gordane K. (59) pronađena su sinoć ispred porodične kuće. Prema nezvaničnim informacijama, tela je pronašao Milanov otac, a komšija je pozvao policiju u 22.30 sati i rekao da misli da je čuo pucanj. Pored tela supružnika pronađeni su pišolj i nož.

Kako se sumnja, Milan je oduzeo život supruzi, a potom izvršio samoubistvo.

Milan je tokom proteklih meseci ostavljao tužne poruke na svom Fejsbuk profilu, a one su sada dobile sasvim novu dimenziju.

"Razboli se čovek, raspadne se porodica. Kako lako sve ode", "Ko živ, ko mrtav, ja ću definitivno umreti sam. Kakav put, takva i zadnja stanica", pisao je Milan.

Tela bračnog para poslata su na obdukciju, a pištolj i nož na veštačenje.

Prema prvim informacijama, nakon svađe muž je ubio ženu, pa se upucao.

- Kada je začuo zapomaganje i pucanj, Milanov otac je izašao iz kuće. Tada mu je sin rekao da uđe ili će i njega da ubije - rekao je Telegrafov izvor blizak slučaju.

Meštani Boleča za porodicu imaju samo reči hvale. Zbog zločina su ostali u šoku. Ne znaju šta je moglo da se dogodi. Za bračni par kažu da su došli iz Like, kao i da su uvek bili prijatni i javljali se na ulici. Kako su objasnili, Milan i Gordana imaju jedno dete, koje ne živi s njima.

#Ubistvo

#boleč