AKTUELNO

Prema infomarcijama sa kojima raspolaže Pink.rs, iz Kliničkog centra Srbije Marko Nikolić je ipak živ posle teških povreda koje sebi naneo u zatvoru.

Kako saznajemo, nakon završene operacije pacijent je primljen u jedinicu intenzivne nege i sprovode se sve mere intezivne terapije.

Iako su beogradski mediji objavili da je Nikolić (42), koji je u julu zaklao bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i zadavio sina Mihaila (4) pred Centrom za socijalni rad u Rakovici, posle teških povreda preminuo, došli smo do saznanja da je iako životno ugrožen, ipak živ.

Pokušaj samoubistva monstruma iz Rakovice, kako su ga mediji ranije nazvali, odigralo se u ćeliji koju je delio sa još trojicom muškaraca.

Marko Nikolić, koji je sebi danas u Centralnom zatvoru prerezao vrat, učinio je to uprkos pokušajima cimera i komandira da ga spreče u nameri.

On je, naime polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć. Ekipa lekara je brzo reagovala i počela sa reanimacijom.

Obilno je krvario i odmah je prevezen u Urgentni Centar na reanimaciju.

Ubica iz Rakovice pre nego je sebe isekao, prema našim saznanjima, povredio je još jednog zatvorenika Grigora K., i on se nalazi na reanimaciji.

Istraga je u toku.

#Crna Hronika

'