AKTUELNO

Hitna pomoć primila je poziv u dva ujutru.

Miloš Marjanović (32) iz Borče sinoć je dobio strašan bubrežni napad, saznaju mediji.

Brat Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da zna više nego što je rekao policiji o ubistvu svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, hitno je prevezen u KBC Zemun.

Miloš je bio kod kuće i osetio jake bolove, a ubrzo je počeo i da povraća. Tada je Hitna pomoć dobila poziv, i oni su imali intervenciju, ali budući da mlađem Marjanoviću nije bilo bolje, on je prevezen u bolnicu.

Drama je počela oko dva ujutru, tako da je u Zemun stigao u ranim jutarnjim satima.

Podsetimo, i Miloš je, kao i ostali članovi porodice Marjanović bio pod lupom policijske istrage zbog ubistva Jelene. Policija je ispitivala sve članove porodice, jer je želela da nađe bilo koji trag kako bi se najmisterioznije ubistvo u Srbiji konačno rešilo.

Foto: Facebook, Pink.rs

Iako se pisalo mnogo toga o Milošu, on se nije obazirao na sve te navode. Sve vreme je tvrdio da je u vreme brutalnog zločina, spavao kod kuće.

Miloš se čak venčao 24. septembra sa svojom dugogodišnjom devojkom Milicom, koja je u poodmakloj trudnoći. Nisu pravili svadbu, samo su se venčali u opštini, a potom u kući Marjanovića priredili porodični ručak.

Pročitajte još: Evo kada će biti PODIGNUTA OPTUŽNICA protiv Zorana Marjanovića i koja su DVA KLJUČNA DOKAZA protiv njega!

#Jelena Marjanović

#Miloš Marjanović

#Ubistvo

'