AKTUELNO

Na društvenoj mreži Tiktok, ali i na Instagramu, prijatelji i poznanici brutalno ubijene Tiktokerke Noe Milivojev, opraštaju se emotivnim porukama.

Ona koja je svakako svima zapala za oko je objava njenog najbolje druga, tačnije nekoliko njih, u kojima žali za prijateljicom, a poruke su veoma potresne.

- Počivaj u miru anđele moj lepi, na boljem si mestu, gde nema zlobe i zlih ljudi. Hvala ti na uspomenama i što si bila uz mene kad mi je bilo najteže. Zauvek imaš posebno mesto u mom srcu. Sve bih dao da je moglo da bude drugačije - napisao je Noin prijatelj uz pregršt emotikona slomljenog srca, a onda dodao:

Foto: Instagram.com/PriVATNA ARHIVA

- Nju je monstrum raskomadao, toliko ju je unakazio, da su morali telo na dnk analizu da odnesu... Slomljen sam, nem i osećam bol. Ko zna koliko je ona patila...Sve bih dao da mogu da je zagrlim - napisao je on između ostalog uz njihove zajedničke fotografije i naslove koji su osvanuli danas nakon što je otkriveno da telo koje je pronađeno u centru Beograda, pripada transrodnoj Tiktokerki.

Foto: Instagram.com/PriVATNA ARHIVA

Podsetimo, D. O. (33) uhapšen je danas zbog sumnje da je usmrtio Nou Milivojev (18) iz Kovilja. On je priznao da je počinio ubistvo transrodne osobe. Žrtvu je iskasapio do neprepoznatljivosti.

Policija je osumnjičenog izvela iz zgrade sa jaknom preko glave. Osumnjičeni hoda uz pomoć štapa.

Foto: Instagram.com/PriVATNA ARHIVA

Kako saznajemo na licu mesta, osumnjičenog je policija i ranije ispitivala o Noinom nestanku, a komšije kažu da je često dovodio druge devojke u stan.

Noa Milivojev iz Kovilja poslednji put se roditeljima javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd.

Ubijena Tiktokerka Noa Milivojev bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj mreži, i to samo zato što je transseksualna.