AKTUELNO

- Bivši muž udarao je dečka gde god je stigao, po glavi telu, i nije se zaustavio sve dok se Milija nije stropoštao na pod - ispričala je Marijana.

Nemanja Carević (35), osumnjičen da je u subotu, dva sata nakon ponoći, u beogradskom naselju Miljakovac, provalio u stan svoje bivše supruge Marijane T. (23) i, kako se pretpostavlja, palicom usmrtio njenog tadašnjeg dečka Miliju Medića (32), predao se sinoć policiji.

Carević je, kako saznaju mediji, juče oko 19.30 sati došao u prostorije Gradskog SUP-a u Beogradu i policajcima rekao: ,"Ja sam taj kojeg tražite!".

Foto: Pink.rs

Inače, kako saznaju mediji, a prema izjavi nesrećne žene datoj policiji, njen bivši suprug je iznenada banuo u gluvo doba noći kod nje u stan, gde je živela sa dečkom.

- Vrata su se iznenada otvorila i na njima sam ugledala Nemanju. Bio je sav izobličen. Gledao je po stanu kao da nekoga traži. U tom trenutku iz sobe je izašao Milija i upitao ga "zašto i kako je ušao" i tad je nastao pakao - prepričavala je Marijana kroz suze inspektorima kako je počeo sukob.

Prema njenim rečima, usledala je tuča u kojoj je Nemanja palicom počeo da udara Miliju.

- Udarao ga je gde je stigao, po glavi telu, i nije se zaustavio sve dok se Milija nije stropoštao na pod. Zatim se okrenuo prema meni i rekao mi je da će mi ubiti ćerkicu i rođake, ukoliko policiji kažem da je on bio taj koji je upao u stan i ubio Miliju. Gledao me je još nekoliko minuta čudno kao da razmišlja šta da radi, a zatim se okrenuo i otrčao - tim rečima je Marijana opisala ubistvo svoga dečka.

Foto: Pink.rs

Ona je zatim skupila hrabrost i obavestila je Hitnu pomoć i policiju, koja je poslala patrolu u kuću njenih rođaka kod kojih je išla njena ćerkica da bi ih zaštitili.

Marijana T. i Nemanja Carević bili su oko tri godine u braku i on se završio neslavno 2016. godine, prema nezvaničnim saznanjima, zbog njegovih napada ljubomore. Nakon razlaza Nemanja je nastavio da uznemirava Marijanu, te ga je ona više puta prijavljivala policiji. Zbog toga je sud pre oko 20 dana izdao rešenje Nemanji o zabrani prilaska svojoj bivšoj supruzi.

Komšije u zgradi su saznali za ubistvo iz medija i bili su šokirani.

Jedna od Marijaninih komšinica je rekla da je čula svađu i prepirku, ali da tome nije pridavala preveliku pažnju jer je na takve stvari navikla.

- Tokom noći sam čula da neko viče i da se svađaju, ali kako je takva situacija za njih normalna, nisam na to obraćala pažnju. Taj njen bivši je znao da dođe iznenada i onda bi nastao haos. Međutim, koliko se meni čini, ni s ovim novim komšinici nisu baš cvetale ruže. I s njim je znala da se posvađa, ali i ubrzo da se izmiri, pa bih ih viđala zagrljene kako šetaju devojčicu - rekla je komšinica sa sprata.

Drugi stanari imali su samo reči hvale za Marijanu, konstatujući da se ona vratila u stan nakon majčine smrti pre oko godinu i po.

Pročitajte još: PINK.RS SAZNAJE: Nakon tragedije na Miljakovcu DVOGODIŠNJE DETE OSTALO BEZ OCA! Ovo je BRUTALNO UBIJENI Medić (FOTO)

Pročitajte još: Osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu se PREDAO POLICIJI

#Miljakovac

#Smrt

#Ubistvo

'