AKTUELNO

Sin glumca Srđana Žike Todorovića preminuo je sinoć u 19.30 časova u porodičnom stanu u Beogradu, a za Pink.rs potvrdila je dečakova majka.

Supruga glumca Srđana Žike Todorovića dala je opširnu izjavu o smrti sina Dejana (3) koji je sinoć preminuo u porodičnom stanu na Vračaru, a sada su stigli i rezultati obdukcije koja je urađena jutros.

Kako je Ana Todorović potvrdila za Pink.rs kada joj je pre nekoliko minuta stigla poruka, uzrok smrti njenog sina je prestanak rada srca.

Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt usledila nakon prestanka rada srca. Rekli su da je reč o takozvanom sindromu iznenadne smrti čiji je uzrok prekid disanja. Lekari su detaljnim pregledom utvrdili da je naš Dejan bio zdrav dečak, da nije imao srčanih mana - kroz suze je potvrdila Žikina supruga i dodala:

Foto: Pink.rs

- Mi smo agnsotici, Dejan će biti kremiran u subotu u 16 časova - dodala je Ana.

Ana je danas opisala šta se događalo u njihovom stanu tokom jučerašnjeg dana kada je sina pronaša u krevetu. Sve o tome možete pročitati ovde: ANA TODOROVIĆ ZA PINK.RS: Ja sam pronašla Dejana, GLAVA MU JE BILA ZARIVENA U JASTUK! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Srđan Žika Todorović

'