AKTUELNO

Uznemirujući detalji tragedije koja je potresla Srbiju!

Mira Radomirović, majka Mirsada Šiljkovića (49), koji je brutalno iskasapio nevenčanu suprugu Melitu Dmitrović (46) a onda izvršio samoubistvo, kaže da je u porodičnoj kuci u Pećincima zatekla prizor kakav nije videla ni u horor filmovima.

- Sve je ličilo na klanicu! Nesrećna Melita ležala je na podu, ali se nije videla od krvi... Moj sin je visio obešen o roletnu u pidžami, iako se tog jutra normalno obukao pre Melitinog dolaska - kaže neutešna majka Mira Radomirović.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Ona još ne može da izbaci iz glave jezivu scenu koju je 8. decembra, oko 12 sati zatekla u porodičnoj kuci u Pećincima.

- Jedva sam uspela da otvorim vrata koja su bila iznutra zaključana. Strahovala sam da se nešto dogodilo. Čim sam kročila u sobu, videla sam sina u pidžami, obešenog o roletnu. Nije mi jasno zašto je bio u pidžami, jer je bio normalno obučen pre nego što me je zamolio da ih ostavim same. Lice mu je bilo potpuno žuto! Vikala sam: "Sine! Sine!", ali nije reagovao. Potom sam uletela u dnevnu sobu i videla klanicu. Melita je ležala u krvi! Glava joj je bila naslonjena na kauč, a telo se gotovo nije ni videlo, koliko je bilo potopljeno u velikoj lokvi krvi. Medicinska sestra koja je utvrdila smrt rekla je da tako nešto nikada nije videla - drhtavim glasom priča Mirsadova majka.

Foto: Privatna arhiva

Ona kaže da je kuća u ponedeljak uveče otpečaćena i da se iznova potresla kada je otišla da potraži Mirsadovu ličnu kartu.

- Doživela sam novi šok, jer sam po gomili krvavih i razbacanih stvari i garderobe morala da tražim ličnu kartu. Telo mog sina do juče nije bilo identifikovano. Plašila sam se da idem na prepoznavanje, jer sam strahovala od susreta sa Melitinom porodicom. U dnevnoj sobi bila je velika lokva krvi, ali i gomila Melitinih stvari. Njen novčanik bio je na podu, a torba je bila izvrnuta, dok su naočare, kapa i jakna bile na fotelji. U Mirsadovim pantalonama našla sam 600 dinara u džepu. Shvatila sam da Meliti nije ni nudio pare. Tražio je od mene 500 dinara, navodno da bi joj dao za autobusku kartu. Ne znam šta se tu dogodilo? - priča ožalošćena majka i otkriva da je novo iznanađenje usledilo na kraju, kada je na podu našla Mirsadov novčanik.

Foto: Privatna arhiva

- Novčanik je bio pun Melitinih fotografija! Bila je i jedna veća Mirsadova i dve Melitine manje, kao za ličnu kartu. Srce mi se cepalo kada sam gledala lepo složene slike, a svuda okolo krv! Sigurno je da je gajio ljubav prema toj ženi, čim je držao njenu sliku u novčaniku... Nije mi jasno zašto nije umeo da je voli?! - plačući se pitala majka.

Nesrećna Melita sahranjena je juče u Donjem Petrovcu, dok će Mirsad biti sahranjen danas u 13 sati u Pećincima.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Pročitajte još: Još jedna porodična tragedija u Srbiji: NOŽEM PREKLAO BIVŠU ŽENU, pa se obesio! TROJE DECE OSTALO BEZ MAJKE! (VIDEO)

#Krv

#Radijator

#Smrt

#Tragedija

'