AKTUELNO

Ovo je ispovest muškarca kog je najbolji drug poslao na robiju.

Ivan Mijailović ekskluzivno za "Novo vikend jutro" kod voditeljke Jovane Jeremić kaže da se njegov život raspao jer je bio naivan i jer je želeo da pomogne prijatelju.

- Prošle godine, 6. juna dotični prijatelj me od 10 do 15:15 zvao, i ja sam se javio. Pitao me da dođe, jer mu treba nešto hitno, i posle 10 minuta je došao. Ospod pazuha mu je bila kesica, neka vagica... Stajali smo u dnevnoj sobi, i ja sam sve to stavio pored monitora. Pitao me da ostane to dva dana, jer je imao neku frku sa klincima. Bio sma zavisnik, teških droga do 2009. skinuo sam se... Ali, povremeno konzumiram marihuanu. Meni je majka bila u susdenoj sobi. Videla ga je, uzela sve to, i htela da baci. Nisam hteo da me posle juri za pare. Ja sam posle njga, kada je otišao, izašao da izbedem psa - priča Ivan, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

- Seo sam na neki bedem. Prišla su mi dva inspektora, nisu našli ništa. Uzeli su mi telefon, i rekli da imaju nalog za pretres. Ušli smo u stan, roditelji su bili u trpezariji, tu su ih držali. Ja sam tu seo, tu je bio jedan inspektor koji me pitao jel imam nešto da preda. Odveo sam ih u sobu pokazao im vagicu, tegli, cvetiće. Posle su me odveli u sup, ali nisam rekao da me namestio. Nisam hteo da cinkarim, pričam da je to njegovo. Tek uveče oko devet, su mi doneli njegovu izjavu... - rekao je Ivan, pa obrazložio njegovu izjavu:

Pored menjača su mu našli dva tri cbvetića. I njegova izjava je da sam mu ja taj dan to dao džabe, a u prethodnom periodu mi je dao 2.000 dinara za to - rekao je Ivan.

Bio sam 30 dana u pritvoru, i mislio sam da će se shvatiti da je to njegovo, međutim, on se držao te izjave, priča Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je najlošija porodica u Milanovcu. Ko je god čuo za to, rekao je da ništa bolje nisam mogao da očekujem. Presuda moja je 3 godine i 3 meseca zatvora. Ja sam osuđen za prodaju, a on na novčanu kaznu. Čovek nikada nije osuđivan. Meni je 28. februara bilo čitanje, a u utorak mi je stigla presuda kući, i sada ću da uložim žalbu - priča on.

Autor: