AKTUELNO

U dvorišnom stanu zgrade u Ulici Emila Gavrila 23 juče oko 17 časova, komšije iz okolnih stanova, nakon obijanja brave, u prisustvu vlasnice stana, otkrile su užasan prizor, na podu dva beživotna tela, jedno pored drugog.

- Bila je velika toplota, muškarac je ležeo na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice, uz napomenu da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane.

- Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim - dodao je komšija, potvrđujući da nesrećnu devojku i mladića, niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo, noje ni čuo ni video.

- Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi boli simpatični htela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redivno plaćaju dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove u ponedeljak dođe na konačan dogovor i eto - kaže za Novosti 83-godišnja vlasnica stana.

Autor: