AKTUELNO

Pre četri dana oslobđena je devojčica (8) koja je godinama bila zatočena i mučena u stanu na Zvezdari u Beogradu i to od strane svog oca, Uroša Pašajlića (38), koji je juče uhapšen, a Pašajlićev rođak otkrio je za Kurir kakav je odnos s rodbinom imao otac monstrum.

Podsetimo, mučna priča otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.

Rođak oca zveri ispričao je za Kurir da on nema dobre odnose sa svojom familijom, a da komunicira jedino sa svojom majkom, koja već četrdeset godina živi u Nemačkoj.

- Otac mu je umro pre više godina, a sa familijom je prekinuo svaki kontakt. Ja s njim ne komuniciram već 20 godina - priča nam rođak i dodaje da je Pašajlić rodom iz Bosne.

Foto: Pink.rs

- Nisam ni znao za ovo što je radio, nismo se čuli s njim skoro dvadeset godina. Znao sam da je u Beogradu i da se pre par godina oženio i dobio ćerkicu - govori za Kurir jedan od Uroševih rođaka i dodaje:

- Oduvek je bio jako čudan i neuračunjiv, nismo ni mogli sa takvom osobom da održavamo kontakt. Dok je bio u bekstvu nije imao mnogo opcija gde bi mogao da ode, s obzirom na to da ni sa kim od rođaka i ne razgovara. Jedina opcija mu je bila da pobegne kod majke u Nemačku.

Podsetimo, Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, devojčicina majka, a komšije su primećivale ženu kako plače na stepenjištu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa devojčicom. Kako kažu, devojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih pre tri godine.

Foto: Pink.rs

Majka devojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Devojčica koja je nađena u kadi, dezorjentisana, gladna i dehidrirana, odvežena je u bolnicu, a kada se oporavi, brigu o njoj preuzeće dom za nezbrinutu decu.

#Uroš Pašajlić

#Zvezdara

#devojčica