AKTUELNO

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je decojčica morala da zadovoljava, za šta je plaćao njenoj sestri.

Policija u Ulcinju je zbog sumnje da su H.Q. (77) i A. P. (18) izvršili krivično delo trgovine ljudima po nalogu tuižioca uhapsila H.Q.

H.Q. se sumnjiči da je doveo i održavao u zabludi maloletnu oštećenu osobu staru 15 godina zloupotrebom poverenja i njenih teških porodičnih prilika s ciljem da je proda i iskoristi za dalju seksualnu eksploataciju.

U tome mu je, kako se sumnja, pomogla i osumnjičena A.P. (18), sestra oštećene devojčice.

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je devojčica morala seksualno da zadovoljava, za šta je novčanu nadoknadu davao osumnjičenoj A.P. koja je oštećenu dovodila na dogovorena mesta, navodi policija.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu podneta krivična prijava protiv H.Q. i A.P.

H.Q. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, ističe se u saopštenju policije.