AKTUELNO

Počinio je strašno krivično delo.

Zoran O. (59) iz Velikog Crnića kod Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom (10) iz Velikog Crnića.

Sumnja se da je Zoran u dužem vremenskom periodu neprimereno dodirivao i ljubio maloletnicu iz komšiluka, a policija je došla i do video-snimka na kome se navodno vidi kako Zoran pipka i ljubi dete.

Meštanin prijavio

Slučaj pedofilije otkriven je u sredu, kada je jedan meštanin Velikog Crnića odlučio da prijavi Zorana policiji.

- Uhapšen je ispred seoske prodavnice. Neposredno pre hapšenja došao je u radnju sa desetogodišnjom devojčicom i nakupovao joj slatkiša. Napunio je korpu namirnicama, a kad su izašli napolje, poljubio ju je u čelo i navodno je pipkao po telu. Neko od mušterija iz prodavnice pozvao je policiju, znajući da ta priča već neko vreme kruži selom. Toj osobi je bilo mučno da sve to gleda i da ćuti, pa je odlučila da obavesti nadležne - kaže naš izvor iz istrage.

Kako saznaju mediji, policija je tražila video-snimak od vlasnika prodavnice, koji im je dostavio materijal.

- Zoran je prilikom hapšenja negirao optužbe. Kad je video snimak, nije ništa više komentarisao. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i predat je nadležnom tužilaštvu - objašnjava izvor.

Povratnik iz Italije

Meštani Velikog Crnića ispričali su za medije da je Zoran nedavno došao iz Italije, gde je radio, i da je sa porodicom devojčice bio u dobrim komšijskim odnosima.

- Devojčicina majka je radila kod Zorana i kod njegovog brata. Pomagala im je u kući i oko kuće i za to je dobijala novac. Ona je vodila i decu sa sobom na posao, pa je njena maloletna ćerka često boravila u Zoranovoj kući. Šta se tamo dešavalo, znaju samo oni - kaže jedan meštanin.

Kako kaže, osumnjičeni ima troje dece i unučiće.

S.A.

#Bolest

#Manijak

#Pedofil

#devojčica

'