AKTUELNO

Da stvar bude gora, nekoliko sati posle zločina, ispričao bi majci šta je uradio.

Osamnaestogodišnji Džozef Hajden Boston iz Kalifornije priznao je da je od svoje desete godine života seksualno zlostavljao 50 dece. Majka je odvela tinejdžera u policiju u Riversajdu nakon što joj je priznao da je seksualno napao dva dečaka od četiri i osam godina.

- Osumnjičeni je saslušan u policiji i priznao je da je seksualno napao dve žrtve u iznajmljenoj sobi u motelu. Takođe je priznao da je od desete godine života seksualno zlostavljao još najmanje pedesetoro dece u različitim gradovima u kojima je živeo - saopštio je portparol policije.

Foto: Riverside Police Department / Promo

POSLE GODINU DANA POTRAGE: Topčagići pronašli kostur bez glave, sumnjaju da je to nestala Marija!

Kako se saznaje, tinejdžer je s majkom stanovao u motelu oko mesec dana, baš kao i njegove žrtve, s kojima se sprijateljio. Zbog toga su im roditelji i dozvolili da ga uveče posete u sobi. Tamo ih je navodno prisilio na oralni seks, da bi nekoliko sati kasnije priznao majci šta je uradio.

Nakon priznanja je uhapšen, a može biti uslovno oslobođen uz kauciju od milion dolara. Istražitelji veruju u njegovo priznanje i pozvali su žrtve da se jave. Pre nego što se preselio u Riversajd, Hajden Boston je živeo u različitim gradovima, i izvan Kalifornije.

#Seksualno zlostavljanje

#Zločin

'