AKTUELNO

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M.I. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla lovačku pušku, vazdušnu pušku, dva patrona za lovačku pušku i dva noža za automatsku pušku M 70, saopštila je Policijska uprava Valjevo.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Pored toga, pripadnici MUP u Valjevu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhapšeni su M.S. (1993), P.R. (1991) i O.S. (1993), dok je V.B. (1993) uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni, posle više pokušaja policijskih službenika da zaustave BMV u kome su se nalazili, iz vozila izbacili futrolu za pušku u kojoj se nalazila lovačka puška, revolver, dva pištolja i kesica sa manjom količinom kokaina.

Pripadnici MUP u Valjevu uhapsili su i P.R. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog oduzela više od 14 grama marihuane, lovačku pušku i vazdušnu pušku.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu takođe su uhapsili G.Ð. (1985), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija od osumnjičenog zaplenila oko kilogram i 100 grama marihuane.

G.Ð. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu oderedio mu je pritvor do 30 dana.

Pročitajte još: Kod Atine uhapšen srpski narko diler: Snabdevao poznate ličnosti, pao sa kokainom vrednim PET MILIONA EVRA!

#Droga

#MUP Republike Srbije

#Valjevo

#oružje

'