AKTUELNO

J. M. (20), maturantkinja srednje škole i teniski trener, uhapšena je pre nekoliko dana kada je policija u "smartu" kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane. Ona ostaje iza rešetaka, jer joj je određen pritvor od 30 dana.

Pod lupom istražnih organa je i njen dečko, MMA trener M. T, te se ispituje njegova povezanost sa slučajem. Kako se saznaje M. T. je vanbračni partner teniserke J. M.

Advokat Katarina Đorđević koju je angažovala majka J. M. kaže da je majka očajna zbog ćerkine situacije, a tvrdi i da je J. M. veoma loše.

"Radi se o licu koje je stariji maloletnik, odnosno tinejdžerki koja je uvek bila vredno i uzorno dete, o četvorostrukom prvaku države. Majka koja je prosvetni radnik je ceo život posvetila angažovanju oko ćerke i njenog tenisa, pa možete da zamislite kako se oseća. Jelena je takođe očajna i psihički je loše", rekla je advokatica za medije.

Advokatica Đorđević tvrdi da se teniserka branila ćutanjem.

"Ona se za sada branila ćutanjem, što ne znači da u toku postupka neće ispričati šta se desilo i otkuda ona u celoj priči. Sledi psihijatrijsko i DNK veštačenje, te veštačenje telefona. U toku su saslušanja policijskih službenika", rekla je ona. Kako se saznaje, "smart" koji je vozila J. M. se ne vodi na njeno ime, a ona je u pritvoru dočekala 20. rođendan.

Autor: