AKTUELNO

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja.

Stefan Z. (28) i Luka V. (26) osumnjičeni za ubistvo Ranka Eskobara, koji su, uhapšeni su u štek stanu na Novom Beogradu, zajedno sa devojčicom od 17 godina koja je bila sa njima, prema rečima našeg sagovornika iz istrage ovog slučaja, unapred su ugovorili sastanak sa Ranko Radošević (54) i tako osigurali "laku metu".

"Prema saznanjima iz istrage, oni su zvali Ranka i ponudili mu kola na prodaju, obzirom da on ima auto plac. Sa njim su razmenili 13 poruka. Sastanak je bio zakazan u vreme kada su ušli u kafić i upucali ga", rekao nam je sagovornik iz istrage.

Takođe je potvrđeno da je Eskobar bio visoko pozicionirani pripadnik "škaljarskog" klana, a da su egzekutori radili za "kavački".

Foto: Printscreen YouTube/MUP Srbije

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo, sudeći prema snimku hapšenja, bili su veoma opušteni, policija ih je našla u "opuštenom" izdanju. Prema snimku koji je objavio MUP, reč je o "stanu na dan", a kako se vidi, pištolj se nalazi među grickalicama. Jedan osumnjičeni je bio u vešu.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja, saznao je prvi portal "Telegraf.rs".

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, naređena je obdukcija tela likvidiranog.

Muškarac za koga se sumnja da je ubio Radoševića imao je na sebi garderobu crne boje kao i patike i sitnije je građe.

U Radoševića je ubica sa kapuljačom na glavi i hiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih 5 u telo i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa saučesnikom je izašao iz lokala.

Istraga

Pobegli su "golfom 4" koji je je nađen zapaljen u Ulici Jedanaeste krajiške divizije u Rakovici.

Za vozilo se saznalo da je ukradeno i to verovatno samo da posluži za likvidaciju.

Foto: Pink.rs

I "golf 4", za koga se sumnja da su koristili osumnječeni za ubistvo, nalazi se na veštačenju. Nije poznato da li je vatra uništila sve tragove.