AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd uhapsili su Stefana Zlatanovića (1995) iz Lebana, Luku Vučetića (1997) iz Kraljeva i saučesnicu (maloletnica) zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića Eskobara, saznaje Pink.rs.

Oba muskarca imaju dosije. Pronadjen je im je i pištolj u stanu.

Sumnja se da su u pitanju pripadnici ogranka kavačkog klana, kao i da su plaćene ubice.

Podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta, dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Dvojica maskiranih mladića, sa kapuljačama i hirurškim maskama su usnimljeni na kamerama video nadzora. Nakon što su pobegli sa mesta zločina, na Petlovom brdu pronađen je zapaljeni "golf", za koji se sumnja da su počinioci ukrali i koristili za ubistvo.

Radošević je povezivan i sa škaljarskim i sa kavačkim klanom.

Ubijeni Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Radoševič je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Eskobar se bavio prodajom vozila, a mušterije su mu bile ljudi iz podzemlja. Kako je "Blic" pisao, on je prepravljao obična vozila u blindirana i time povećavao njihovu vrednost.