AKTUELNO

Vatrogasci su zatekli scenu koja slama srce kada su ušli u stan u Novom Pazaru u kom je jutros izbio požar. Oni su u istoj sobi pronašli četvoro mrtvih mališana uzrasta od 4 meseca do 5 godina.


Majka dece se nalazi u OB Novi Pazar, dok je otac hitno prevezen u Beograd.

Tokom požara, deca su bila u istoj sobi gde su se najverovatnije ugušili od dima.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo usred nemara, jer su se roditelji grejali na termo peć i grejalice. Brat majke stradale dece rekao je da se ona brinula o četvoro male dece, i da je verovatno ostavila stvari na neki grejni uređaj i da je tako došlo do požara.

- Tu je četvoro male dece, znate i sami kako to ide, stvari se ostavljaju da se suše, verovatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara. Sestra mi je udata za Egipćanina, ona je bila domaćica, dok je zet radio. Jutros su oboje bili tu, ali sudbina je tako htela da odnese živote njihove dece, a i njihovi životi su dovedeni u pitanje - rekao je jedan od rođaka za Blic.

Foto: TV Pink Printscreen

Na licu mesta još uvek se nalaze pripadnici vatrogasne brigade i PU Novi Pazar, koji su prema prvim informacijama stigli na vreme, ali je požar već uzeo svoj danak.

Autor: