AKTUELNO

Osumnjičeni za ubistvo u Nišu, otac i sin G.M.(62) i M.M. (41) biće saslušani u Višem javnom tužilaštvu danas posle 14 sati, rečeno je Kuriru u ovoj instituciji.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su ubili kuma A.D.(46) u sredu uveče 1. marta oko 23,30 sati.

Foto: Facebook.com

- Nakon saslušanja u tužilaštvu neki detalji će sigurno biti jasniji. Za sada je poznato da je zadobio ubod u trbuh, ali ne i pod kojim okolnostima. Od Hitne medicinske pomoći je zatražena intervencija za čoveka koji krvari i koji se samopovredio, ali kada je došla policija, naišlo se na drugačiju situaciju. Nađen je nož koji je moguće sredstvo povređivanja, ali i brisana krv s poda tako da će od saslušanja u tužilaštvu jedan broj nerazjašnjenih pojedinosti biti jasniji - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Foto: TV Pink Printscreen

Smrt A.D. je nerazjašnjena jer se iz iznajmljenog suturena nikada nije čula svađa ili vika. Prema rečima komšija, otac M.G. i njegov sada ubijeni kum A.D. su živeli u tom suturenskom prostoru dok je sin G.M. tek ponekada navratio.

- Policija je po dolasku na lice mesta zatekla telo, nož i tragove krvi koji su brisani pa su iz tog razloga otac i sin zadržani. Istragom će biti utvrđeno na koji način je nastala kobna povreda - rečeno je iz policije koja je najavila da će u saopštenju dati neke detalje iz ovog krvavog slučaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Više javno tužilaštvo u Nišu je juče navelo da su otac i sin pritvoreni i zadržani.

- Mi smo u saradnji sa Policijskom upravoom izvršili uviđaj i naloženo je zadržavanje M.G. i M.M., obojice iz Niša. Oni se sumnjiče da su 1. marta 2023. godine, u Nišu, izvršili krivično delo ubistvo A.D. iz Niša. Naložena je obdukcija tela pokojnog, a okrivljene će u zakonskom roku saslušati zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Ljudi iz kuće koji su iznajmili suturen nisu bili kod kuće kako bi razjasnili neke okolnosti.

#Niš

#Otac

#Ubistvo

#kum

#saslušanje

#sin