AKTUELNO

Meštani sela Radošina kod Svilajnca šokirani su porodičnom tragedijom koja se dogodila na Aranđelovdan.

Jagodinska policija uhapsila je M. M. (54) iz ovog grada zbog sumnje da je zapalio benzinom svog oca M. M. (72), nakon čega je nesrećni čovek završio u bolnici, sa brojnim opekotinama po licu i telu.

Užasno porodično nasilje dogodilo se 21. novembra, na Aranđelovdan, u kući M. M. (72) u selu Radošina kod Svilajnca.

- Otac je tog dana slavio slavu u porodičnoj kući. Njegova supruga, a majka uhapšenog M. M., pozvala je sina, koji živi u Jagodini, da dođe na slavu kako bi se pomirili. Naime, roditelji i sin nekoliko godina nisu bili u dobrim odnosima, pa je majka pomislila da će se sada konačno izmiriti - ispričali su meštani Radošina.

Prema njihovim rečima, u kući domaćina za trpezom se okupilo nekoliko gostiju, kada je M. M. pokucao na vrata.

- Povikao je majci: "Beži od mene" i izvukao plastičnu flašu punu benzina. Počeo je da poliva benzin po podu kuće i po slavskoj trpezi. Gosti su skočili u nameri da ga spreče da zapali kući. I otac mu je prišao, ali on je tada polio i njega i kresnuo upaljač - prepričavaju dramu komšije i dodaju da se nesrećni čovek u sekundi pretvorio u buktinju.

Komšije i rođaci odmah su se bacili na zapaljenog čoveka i počeli da ga gase.

- Dok su oni spasavali život domaćinu, njegov sin je pobegao. Ubrzo je došla i policija, kao i Hitna pomoć. Starac je prevezen u Opštu bolnicu u Ćupriji, gde su mu konstatovane brojne opekotine po licu i telu - kaže naš sagovornik.

Foto: Pixabay.com

Meštani kažu da je policija odmah pokrenula potragu za nasilnim M. M., koji je uhapšen u svojoj kući u Jagodini, i protiv njega je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Meštani Rodošina pričaju da su otac i sin duže vreme u lošim odnosima, ali da niko nije mogao ni da nasluti da će M. M. zapaliti oca.

- Zapaljeni čovek i njegova supruga 30 godina su živeli i radili u Nemačkoj. Pravi su domaćini i važe za fine ljude. Njihov sin je takođe dobro situiran i ima servis za kamione i traktore - kaže komšija i dodaje da su se u poslednjih godinu dana odnosi oca i sina drastično pogoršali, a da je majka M. M. zbog toga naročito patila i da je svim silama je želela da se pomire.

Pročitajte još: Zbog čega je slagala policiju? MAJKA UBIJENE JELENE POVERILA SE KOMŠINICI PRED SMRT, zbog jedne stvari kajala se do kraja života!

#Benzin

#Tragedija

'