AKTUELNO

Potraga za napadačima na Brajana K. P. (23) i Mikolaja A. (20) MMA borce iz Poljske koji su pre četiri dana izbodeni u centru Beograda, dva dana nakon borbe na prvenstvu u "Areni" i dalje traje, a kako saznajemo, oni su dali izjavu u policiji u kojoj su opisali kako je došlo do napada.

"Izjavili su da su sedeli u parku na uglu Nemanjine i Sarajevske i da su došli do stepenica ispred broja 4. Potom su rekli da im je odjednom prišla grupa od 4,5 osoba i počela da se tuče sa njima. Potom je, kako su rekli, jedan od njih izvadio nož i Brajana ubo u stomak, u desnu stranu, a Mikolaja u butinu", rečeno je za Telegraf.

Njima je ubrzo ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru.

Kod Brajana su konstatovane teške telesne povrede. On je nožem uboden u desni rebarni luk, hospitalizovan na odeljenju hirurgije. Kod Mikolaja, su konstatovane lake telesne povrede i ima ubodnu ranu desne nadlaktice i on je zadržan na odeljenju ortopedije.

Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/B_PRZYSIWEK

Oglasili se iz MMA saveza

Ovim povodom kontaktirali smo MMA savez u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u "Areni".

"Nemamo nikakav komentar za incident obzirom da se dogodio van organizacije prvenstva. Takmičari su dobro prema informacijama koje imamo", rekli su iz MMA.

Autor: