AKTUELNO

Biljanu Mijatović (30) nasmrt je nožem izbo njen nevenčani suprug Siniša Radovančev (50). Ubistvo se dogodilo na rođendan nesrećne žene, samo 20 dana nakon što se porodila, u njihovom porodičnom stanu u Pančevu.

Portalu Pink.rs javio se Bojan Mijatović, koji se predstavio kao njen brat blizanac i potvrdio da planira da se osveti monstrumu koji mu je ubio sestru kod su se u stanu nalazile beba i njena ćerka iz prvog braka.

Reagujući na informacije da Biljanina braća spremaju krvnu osvetu, Bojan je naveo da se osoba koja je to izjavila nimalo nije prevarila, ali da se ne zna datum,vreme, godina.

- Zašto sve ovo kažem, zato što mi lično on treba ne da ga ubijem nego da ga mučim natenane sa slašću i uživanjem. Posle svega toga kad se budem zaustavio i ako se zaustavim, da mu jedem deo po deo mesa i naravno da uživam u tome kao da je normalna porcija nekog jela – brutalno je iskren Bojan, zatečen tragedijom koja je zadesila njegovu porodicu.

- Ovo javno objavljujem jer se ne bojim bilo koga i bilo čega. To ipak bila ne samo moja sestra bliznakinja nego i moja polovina srca i duše – dodao je brat svirepo ubijene žene .

Foto: Facebook

Kako kaže, zna da bi njegova sestra kad bi se njemu tako nešto desilo uradila sličnu stavr iako je žena.

Siguran sam da me ne bi prebolela, a ni ostala dužna tom nekom ko bi mi uradio nešto slično"

Bojan je demantovao navode da je njegova sestra ubijena zbog dugova ili zbog toga što je nevenčanom suprugu priznala da dete nije njegovo.

Još uvek u šoku zbog sestrine smrti, Bojan je medijma zamerio zbog raznim spekulacija i dodao:

- Šta je pravi razlog znala je samo moja sestra, ali mrtva usta ne govore – dodao je on.

Pročitajte još: TUŽNA ISTINA O ŽIVOTU Biljane koju je NASMRT IZBO MONSTRUM PANČEVA: Prvog muža je napustila zbog BATINA, a onda...

#Brat

#Pančevo

#Ubistvo

'