AKTUELNO

Mladi policajac (28) iz Grocke, juče popodne je hicima iz pištolja ubio svoju suprugu (20) a zatim presudio sebi. Stravičan zločin dogodio se u kući koju je mladi bračni par iznajmljivao, a u kojoj je policajac poslednjih nedelja živeo sam.

- Nisu bili u dobrim odnosima, ona je bila mlada, puna života. Zarobio je u kuću, nije više mogla da podnese to, pokupila se i otišla kod roditelja i tražila papire za razvod - kaže poznanica žrtvine porodice koja tvrdi da je policajac ženi branio mnoge stvari, ali da se ona nikada nije žalila na njega, do pre nekoliko dana.

Foto: društvene mreže printscreen

- Govorila je da je dobar prema njoj. To su deca iz naselja ovde iz divnih porodica. Njemu se otac penzionisao u PS Kaluđerica, pa je on došao na njegovo mesto, ima brata, svi su blizu živeli i voleli se. Govorila je da joj nista nije smetalo, ali pre nekoliko dana je uplašena bila kod kuće, nije trebalo sama da ode da se vidi sa njim- kaže sagovornica Kurira.

Foto: Pink.rs

Kako saznajemo, devojka je otišla u njihovu kuću kako bi se sa mužem dogovorila oko rastanka, a njena prijateljica za Kurir kroz suze kaže da se desilo najgore.

- Znala sam da je imala problema sa njim, ali ona mu je ranije toliko verovala da se to nije moglo opisati. Bila je sigurna da je nikada ne bi povredio, zato je i istupila, mislila je da nikada ne bi stvarno povukao taj obarač. Rekli su nam da su se glasno svađali pre zločina, a da je ona krenula da viče kad je videla da je pištolj uperio u nju - kaže nam žrtvina prijateljica.

Foto: društvene mreže printscreen

Ona objašnjava da je porodica nesrećne devojke divna i da ne zna kako će da podnesu još jedan gubitak.

- Ništa ih na ovo nije pripremilo, ljudi su u šoku, njenom ocu nije dobro. Ne mogu da dođu sebu. Ona je odrasla ovde, roditelji imaju biznis, frizerski salon, a i oni su se zaljubili kao deca i eto… - kaže prijateljica i dodaje da misli da policajac nije želeo da puca.

Foto: Pink.rs

- Želim da verujem da je slučajno povukao taj obarač i da je sebe ubio kad je video šta je uradio.