AKTUELNO

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili četvoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesettrogodišnjeg muškarca koji je vozio neregistrovanu „tojotu“ pod uticajem kanabisa. U automobilu je pronađeno i pet paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njegovog suvozača, posle veštačenja, biti podneta krivična prijava.

Patrola u Sremskoj Mitrovici zatekla je tridesetdvogodišnjeg vozača „fijata“ pod dejstvom opijata i četrdesetjednogodišnjaka koji je upravljao „audijem“ pod uticajem opijata i kanabisa, a u Šidu tridesetšestogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je bio pozitivan na amfetamin.

Takođe, u Rumi je otkriven četrdesettrogodišnjak koji je vozio „lančiju“ sa 2,09 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi četrdesetosmogodišnji vozač kamiona sa 2,05 promila alkohola u organizmu.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.