AKTUELNO

Goran Đokić čije je telo pronađeno pre nekoliko dana na parkingu u automobilu na Bežanijskoj kosi biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju.

Kako smo ranije pisali Đokić je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara, Jelisavete (76) i Gordane (78), na Bežanijskoj kosi u stanu u kom su živele.

Njegovo telo pronađeno je na parkingu na Bežanijskoj kosi u automobilu u kom je pronađen pištolj i oproštajno psimo.

- Goran je odrastao uz brata i oca. Majku je video kada je napunio 18 godina, a pre nekoliko godina izgubio je brata sa kojim je radio - rekao je poznanik porodice Đokić.

Kako je naveo Goran će biti sahranjen na Novom Bežanisjkom groblju.

Foto: Pink.rs

- Sahrana je zakazana sutra u 10.30 sati, znam da neće biti opela, ali ne i ko će prisustvovati sahrani. Žao mi je što se sve ovako desilo. Goran je bio dobar drug i prijatelj do trenutka kada ga je kocka uzela pod svoje. Ostavio je iza sebe dvoje dece i naravno roditelje - kaže naš sagovornik i dodaje da je Goranov otac potpuno van sebe jer je pre nekoliko godina ostao bez jednog sina i sada bez drugog.

Prema njegovim rečima da tragedija bude još veća, sve one koji su voleli Gorana mnogo je pogodilo i to što je pre sebe ubio i dve nedužne žene.

Autor: