AKTUELNO

Kako smo ranije pisali, pripadnici MUP-a u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlili su teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Gorana Đ. (1985), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (1947), a udarcima po glavi ubio drugu ženu (1945).

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo Gorana Đ. pronađeno je juče u automobilu Fiat Stillo, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) koje su ubijene, prema nezvaničnim informacijama,do juče nisu bile sahranjene, a komšije su ponovo bile na ispitivanju u policiji.

Foto: Pink.rs

"Ceo komšiluk je ponovo na saslušanju zbog dvostrukog ubistva. Policija ispituje da li su nešto videli, čuli, da li je neko dolazio kod sestara i ko... Još uvek nisu sahranjene", rekao je juče sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Policija ima saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i da je deo novca čuvala u stanu. Međutum, ono što je čudno jeste da premetačine u stanu nije bilo.