AKTUELNO

"Policija ispituje da li su nešto videli, čuli, da li je neko dolazio kod sestara i ko..."

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) koje su ubijene, kako se sumnja, oko Božićnih praznika, prema nezvaničnim informacijama, još uvek nisu sahranjene, a komšije su ponovo na ispitivanju u policiji.

"Ceo komšiluk je ponovo na saslušanju zbog dvostrukog ubistva. Policija ispituje da li su nešto videli, čuli, da li je neko dolazio kod sestara i ko... Još uvek nisu sahranjene", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Foto: Pink.rs

Prema novim detaljima iz istrage sve ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti.

Prema našim saznanjima, jedna sestra je nožem izbodena po vratu, dok je druga imala povrede po glavi nanete tupim predmetom.

"Toksikološki nalaz ubijenih sestara je u toku. Na osnovu povreda može se zaključiti da je u pitanju zločin iz strasti. U toku je veštačenje DNK-a tragova, snimak sa kamere, a policija razgovara i sa poznanicima ubijenih sestara", kaže naš sagovornik blizak istrazi i dodaje da je telo jedne žene nađeno na krevetu prekriveno jastukom, a druge na podu u lokvi krvi.

Foto: Pink.rs

Da je u pitanju, nezvanično, zločin iz strasti može se zaključiti na osnovu mnogobrojnih povreda koje su uočene na telima sestara.

Policija ima saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i da je deo novca čuvala u stanu. Međutum, ono što je čudno jeste da premetačine u stanu nije bilo.

Sumnja se da je ubica nakon zločina zaljučao stan i otišao.

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je razvalio vrata.

Autor: