AKTUELNO

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš kaže da više nema snage da komentariše slučaj njene ćerke o kome svakodnevno izveštavaju američki i srpski mediji.

- Ne smem da otkrivam nikakve informacije vezane za razgovor sa ministrastvom, kao ni to da li ga je bilo sa predstavnicima ministarstva. Iskreno, ne možete ni da zamislite kako se osećam - kaže Milanka i dodaje:

Očekujem da se uskoro sve otkrije i da saznam istinu o mojoj Ani.

U Ministarstvu spoljnih poslova, kako se saznaje, sa Milankom Ljubičić danas je obavljen telefonski razgovor tokom kojeg je upoznata sa sadržinom obavljenih razgovora sa predstavnicom nadležnog tužilaštva u SAD.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Milanka Ljubičić u petak je zatražila zvanično od Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije da joj dostave informacije o njenoj ćerki Ani Volš koja je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je taksijem trebala da se uputi ka bostonskom aerodromu kako bi odletela za Vašington.

Foto: Instagram.com/ANAWALSHE

Međutim, istraga je utvrdila da poziva nije bilo, a ona se nije ukrcala na let. Takođe, Anin suprug uhapšen je prvo zbog ometanja istrage, da bi tri nedelje nakon toga krivično delo prekvalifikovano u ubistvo.

"Sumnja se da je Brajan nakon svađe brutalno ubio suprugu Anu sa kojom ima troje dece, a zatim je isekao na komade i bacio na deponiju koja se nalazi u blizini kuće njegove majke", navodi se u optužnici koja je pročitana prošle srede.

Foto: Tanjug AP/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Nađeni su tragovi krvi u podrumu njihove porodične kuće, kao i krvavi nož, testera, papuče sa DNK tragovima i Ane i Brajan, narukvica i ogrlica, deo odeće, ali i torbica "Prada". Istražitelji su pronašli na deponiji i krvave peškire, ali i kese za koje se sumnja da je Brajan nakon ubistva koristio jer je delove tela kasnije zamotao u stavio u kese.

Podsetimo, Brajan Volš je nekoliko dana pre zločina, ali i nakon ubistva na Guglu pretrazi tražio brojne odgovore poput "kako da se reši tela".