AKTUELNO

Vlasnik menjačnice Jovan J.koji je sinoć brutalno ubijen, prema rečima njegovih prijatelja, sinoć je otišao oko 17 sati iz menjačnice.

- On je bio čovek koji mrava nije zgazio! Nikada nikakav problem nije napravio, svima je pomagao i bio je pokretna menjačnica - kaže on za Kurir i dodaje :

Uvek je sa sobom nosio punu torbu para i to svaki dan! Samo ga pozove neko i on je odma dolazim i menjao pare.

Sagovornik kaže da je šokiran nakon što je čuo da je ubijen.

- Čim sam video inicijale i da drži menjačnici znao sam da je on i baš mi je teško - kaže sagovornik i dodaje:

- Sigurno ga je neko pozvao da mu zameni pare i on je otišao, a taj neko je pokušao da ga opljačka jer je imao mnogo para kod sebe.

Ubijeni vlasnik je rodom iz Konjića iz Bosne i Hercegovine.

- Došao je odavno ovde u Novi Sad i svi su ga voleli. Živeo je sa majkom koja je bila učiteljica - kaže sagovornik i dodaje da su svi u šoku nakon što su saznali da je preminuo.

Inače, vlasnik menjačnice juče je poslednji put bio aktivan na aplikaciji Whatsapp poslednji put u 17.01 sati, kada se i pretpostavlja da je otišao da se nađe sa ubicom kako bi mu zamenio novac.

Foto: Ustupljena fotografija

Prema rečima našeg sagovornik on kaže da ubijeni vlasnik menjačnice nije imao auto plac nego da je sa jednim prijeteljem imao nekoliko automobila koje je imao u vlasništvu i nameravao da ih proda.

Podsetimo, u novosadskoj Ulici Nova u Veterniku sinoć je nasmrt pretučen vlasnik menjačnice Jovan J., a prema rečima meštana ovog kraja, niko od njih nije čuo neku svađu ili galamu.

- Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju - kaže komšija za Kurir i dodaje:

- Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo.