AKTUELNO

Z. M., koji je pronašao telo dok je čistio friz, još uvek čeka rezultate DNK analize koji će pokazati da li je to njegovo dete.

Policija i dalje traga za L. M., suprugom čoveka iz Zemuna koji je u četvrtak u svom zamrzivaču pronašao telo bebe!

Nesrećni čovek Z. M., podsetimo, 19. decembra prijavio je policiji da je čisteći stari zamrzivač pronašao bebu umotanu u peškir i kese. Na prvi pogled ličilo mu je na veknu hleba, ali je ubrzo shvatio jezivu istinu.

- Istraga je u toku, a policija traga za mojom bivšom suprugom, koju nisam video od avgusta. Napustila je tada mene i četvoro dece, a donedavno je bila u kontaktu sa najmlađom ćerkom, ali sada se više nikome ne javlja. Ne znamo ni gde je, ni s kim - kaže za Kurir Z. M. i dodaje:

Nije u kontaktu ni sa svojom rodbinom, tako da niko ne zna gde se ona nalazi. Neću da upirem prst ni u koga, jer još ne znam šta se zapravo desilo i čija je to beba. Inspektori su mi uzeli bris kako bi uporedili moj DNK sa bebinim. Rezultate još nisam dobio, tako da ništa ne znam.

Naš sagovornik kaže da je cela porodica jako potresena ovim nemilim događajem.

Foto: Pink.rs

- Šokirani smo i cela situacija je jako čudna. Neću nikog da osuđujem, a kad se utvrdi šta se dogodilo, taj će i da se kazni - kaže i dalje uznemireni Z. M. Zamrzivač koji se nalazi u odvojenoj prostoriji u kući, prema njegovim rečima, nije bio u funkciji, a koristili su ga samo on i njegova bivša supruga.

Z. M. je ranije opisao za Kurir kako je uopšte došlo do toga da nađe mrtvu bebu.

- Hteo sam da popravim frižider i majstor mi je rekao da ga skroz očistim i sredim kako bi mogao da ga popravlja. Čisteći, video sam telo u kesama i peškiru. Prvo sam pomislio da je hleb, tako je izgledalo, a žena je znala ponekad da zamrzne hleb ili pogaču - rekao je Z. M.

On je dodao da se nakon što je video bebu skamenio i odmah pozvao policiju. - Šokirao sam se i odmah pozvao policiju. Prvo sam video glavu, a onda rukice i samo sam sve zamotao ponovo. Jedva sam došao sebi - naveo je ovaj čovek.